Hydropool

Ett spabad för svenskt klimat​

För många är det en dröm att ha ett eget spa hemma. Med Hydropools Spabad kan drömmen bli verklighet! Spabad från Hydropool är anpassade för det svenska klimatet och fungerar givetvis året runt.

Hydropool grundades år 1970 i Toronto, Kanada och var en av de första aktörerna på marknaden med både spabad och swimspa. Hydropool har sålt och levererat kvalitetsbad på den svenska marknaden sedan 1997 och idag är Hydropool en av de största aktörerna i Sverige inom segmentet premiumbad.

Spabad

För många är det en dröm att ha ett eget spa hemma. Med Hydropools Spabad kan drömmen bli verklighet! Hydropools spabad är anpassade för det svenska klimatet och fungerar givetvis året runt. Hydropool erbjuder två olika sorters spabad, Serenity och Self-Cleaning.

Serenity finns i flera olika storlekar och modeller, med plats för upp till 7 personer. Den självrengörande varianten, Self-Cleaning, finns i ännu fler storlekar och modeller, med plats för upp till 9 personer. Visste ni att Hydropool isolerar sina bad med samma teknik som Nasa använder för att skydda sina astronauter mot kyla i rymden? Isoleringstekniken är patenterad och den hittar du endast i ett Hydropoolbad.

Serenity

Serenity är ett spabad med högsta kvalitét till lägsta pris. Serenity serien är ny för 2020. Det innebär att spabadet har ett nytt utseende samt innehåll. Nämligen, här igen fokuserar Hydropool på massage och komfort med högsta kvalitét vad gäller munstycken och pumpar. Kvalitéten är bevisad av både kundernas positiva återkoppling, men också av den generösa garantien.

Self-Cleaning

Self Cleaning är spabadet som gör rent sig själv. Det kanske låter otroligt, men faktum är att Self Cleaning spabad är utrustade med bottenrening. Dessutom har badet en inbyggd bottendammsugare samt ett reningssystem som rensar mer än ytvattnet, alltså allt vatten i hela badet till 100%. Exempelvis sand och smuts från botten. Fortsättningsvis, fokuserar vi på att göra massagen och komfort i detta bad med högsta kvalitét i munstycken och pumpar. Massagen är tillgänglig sittandes samt liggandes.

Jubileumsmodeller

Hydropool fyller 25 år!

Detta firar vi med ett antal event i vår butik tillsammans med löpande erbjudande på utvalda produkter.

Nu är drömmen om ett spabad eller swimspa av högsta kvalitet närmre än någonsin. Här presenterar vi 3 st Jubileumsmodeller, några av Hydropools mest populära bad till ett konkurrenskraftigt pris.

Serenity 25 SE

Sittplatser: 4-5 st
Yttermått: 202x202cm
Höjd: 91cm
Torrvikt: 265kg
Vattenvolym: 1176l

69 900 kr

Serenity 5900 SE

Sittplatser: 5 st
Yttermått: 217x217cm
Höjd: 91cm
Torrvikt: 304kg
Vattenvolym: 1533l

99 900 kr

Swimspa 13FSE

Sittplatser: 8-10 st
Yttermått: 381x236cm
Höjd: 134cm
Torrvikt: 981kg
Vattenvolym: 5092l

199 900 kr

Swimspa

Poolsäsongen i Sverige blir inte särskilt lång med en vanlig pool, därför är ett swimspa en investering för dig som vill bada året om, oavsett väder. Dessutom krävs en minimal yta jämfört med en vanlig pool. Swimspa är en unik pool med möjlighet att motionssimma året runt. Med en reglerbar jetström blir vattnets kraft ditt motstånd och du slipper onödiga vändningar. Swimspa ger utrymme för både lek, bad och simning i tempererat vatten.

 

Nästan alla våra swimspa är utrustade med Hydropools patenterade bottenrening. Det är som en inbyggd botten-dammsugare. Spabadets reningssystem gör inte bara rent  ytvattnet utan renar 100% av vattnet genom att ta bort tyngre partiklar som sjunkit till botten. Luta dig tillbaka och låt badet göra jobbet.

Kontakta oss!