Boka kostnadsfritt möte | Snabba leveranser | Förmånlig finansiering | 018 - 711020 | info@pooluppsala.se

Thermoblock

Thermoblockpoolen är ett bra val för dig som vill ha en stabil pool med lång hållbarhet till ett bra pris. Vi utformar den efter dina önskemål. Vilken storlek och färg du önskar, med trappa eller stege och detaljer i plast eller rostfritt. En thermoblockpool har också en fantastisk värmeisolation, ungefär 3% utav värmen som försvinner går via väggarna. 

Den kan placeras helt eller delvis nedgrävd, eller fristående ovan mark. Thermoblock­poolen är därför ett utmärkt val till sluttande tomter, eller inbyggd i altanen. 

Poolstorleken är flexibel och anpassas efter dina önskemål eller trädgårdens förutsättningar. Konstruktionen med thermoblock och betong är välbeprövad och har en lång livstid som ger badglädje i många år framöver.
Blocken fylls med betong när stommen är färdigbyggd.

Denna isolationsförmåga utklassar andra typer av pooler. I och med att värmen hålls lite längre förlängs din poolsäsong och uppvärmningskostnaden av poolen reduceras. Tillsammans med en värmepump och ett pooltäcke kan du bada under stora delar av året.

Vi bygger våra pooler med den s.k. P80-kärnan, dvs en hårdare yta inåt poolen som gör att man slipper få fula avtryck av knän, hälar, bollar eller andra hårda föremål i poolen.

En av de detaljer som påverkar poolens utseende mest är linern (poolduken). Det finns fler färger och mönster att välja mellan.
Läs mer om våra liners här.

Våra Thermoblockpaket

Vi kan även skräddarsy en lösning efter era önskemål.

Bygga själv?
Våra färdiga gör det själv-paket gör det möjligt att bygga sin egen pool. Det är ett bra sätt att dra ned på kostnaderna.
Vi erbjuder självklart instruktioner och löpande rådgivning.

Hör av er så berättar vi mer.