poolpump / circulationspump

Tillsammans med våra leverantörer kan vi erbjuda allt du behöver till din pool.

Pahlen

Zodiac

Brilix

Pahlen EcoVISE

Poolpump EcoVISE är en högeffektiv synkronmotor på 0,75kw med tre justerbara varvtalslägen som ger tyst drift, är energieffektiv och ger en optimal filtrering. Inbyggd timerfunktion och kontrollpanel för varvtalsjustering.

Pumphus och pumphjul i optimal konstruktion för just pool, designad för att säkerställa bästa energieffektivitet och en tyst drift.

Pahlen WaterVISE

Pumpen på 0,25-1,10kW med pumphus och pumphjul i optimal konstruktion, designad för att säkerställa bästa energieffektivitet och en tyst drift. Pumphus och pumphjul av brons, pumpaxel i rostfritt stål, mekanisk tätning och termoplastförfilter säkerställer en lång livslängd. 

Förfiltret på WaterVISE har ett lätt avtagbart, transparent genomskinligt lock, vilket underlättar vid kontroll av skräp i silkorgen.

Pahlen SBM 

Pumpen på 0,30-1,30kW, av plast avsedd för cirkulation av poolvatten. Motoraxeln fungerar samtidigt som pumpaxeln på vilken pumphjulet är monterat. Axeltätningen är en mekanisk tätning av bälgtyp som är monterad på ett pumphjulsnav av plast. Detta ger en säker separation mellan poolvatten och elmotor.

Konstruktionen gör att pumpen kan användas i poolvatten med salthalt upp till 0,5%. Pumpen är uppbyggd i block och tar liten plats. I pumphuset finns en integrerad silkorg.

Pahlen SBM Eco

Pumpen på 0,75kW minskar driftkostnaderna jämfört med konventionella pumpar. Lägre varvtal ger lägre energiförbrukning. De olika förinställda varvtalen väljs enkelt med de tre knapparna på kontrollpanelen och kan justeras inviduellt från 5%-100%. 3400 rpm vid 100%. Levereras med externkabel för fjärrstyrning av olika varvtal. Kan med fördel styras via exempelvis ASEKO Asin Aqua Home VS.

Zodiac FloPro 75

1-fas eller 3-fas, energieffektiv och pålitlig enhastighetspump på 0,55kw med lång livslängd.

FloPro, FloPro VS och FloPro VS AUT är saltvattentåliga, energieffektiva, tystgående och har en lång förväntad livslängd. Samtliga cirkulationspumpar är mycket enkla att installera och det går snabbt att ersätta en befintlig pump tack vare retrofit installation med låg eller hög bottenplatta. Det stora förfiltret på 2,6 liter minskar också behovet av underhåll.

Zodiac FloPro VS 1,65 hk, 1-fas

FloPro VS och FloPro VS AUT är variabla hastighetspumpar för högsta möjliga energibesparing

och tystgående drift.

Brilix Preva 50

Självsugande pump på 0,33kW, IP55 med flöde på 7 m3/h, lämplig för pooler upp till 40kvdm. Pumphuset är tillverkat i glasfiberförstärkt polypropylen. Stort förfilter med lock av transparent polykarbonat för enkel inspektion.

Pumpen är försedd med avtappningsplugg för att enkelt kunna tömmas på vatten vid vinterstängning.

Passar även till saltvatten pooler. Pumpen kan installeras upp till 2,5m över vattenytan.

Mekanisk tätning i carbon-ceramic och rostfritt stål, axel i rostfritt stål. Anslutning: invändig 1½” och 50mm unionskoppling.

varumärken

Kontakta oss!