Poolvattentestare

Digital testutrustning

Scuba 2 ( Scuba II)

Mäter vattnet fotometriskt och ger dig snabbt och enkelt digitalt resultat.

Den är ett effektiv Digital testinstrument och vårt mest exakta mätinstrument som passar dig som vill ha den bästa testutrustningen. Du analyserar enkelt och mäter pH-värde, alkalinitet, klor och cyanursyra och som resultat av detta kan du justera och få det perfekta badvattnet.

Loviband SD 90 Salt

SD-90 Salt är ett handhållet instrument för exakt mätning av salt i din Magnapool. Gjord för tuffa tag och helt vattentätt (IP67) hölje är denna testare den perfekta lösningen för salt provning på plats. 

 

Den intuitiva rullningsfunktionen och bakgrundsbelyst display möjliggör enkel mätning och samtidig visning av resultat, temperatur, datum / tid och andra mätdetaljer. Med 25 uppsättningar datalagring, var och en med datum- och tidsstämpel.

 

Blue Connect Plus (Gold)

Blue Connect Plus är en smart enhet som automatiskt analyserar pool/spa-vattnet.

Blue Connect Plus mäter och ger dig analyser med hög precision av värden som mängden salt i vattnet, pH-värdet, desinfektionsnivån med klor eller brom (ORP) samt vattentemperaturen.


Köper du Connect Gold så ingår dessutom Premium appen för mobilen utan extra kostnad.

Du kan ha Blue Connect Plus flytande runt i badvattnet eller så monterar du enkelt Connect Plus i badanläggningens cirkulations system med den medföljande Fit 50 anborrningsbygeln.

 

Du kan även koppla Blue Connect Plus till ditt WiFi nätverk och på så sätt kan flera personer använda informationen. Men för att få detta att fungera så måste du alltså köpa och montera en WiFi Extender

Teststickor

AquaChek 7  (7 i 1 teststickor)

Mäter pH, fritt klor, totalt klor, brom, alkalinitet, cyansyra och hårdhet.

Få 7 viktiga testresultat på bara ett dopp! Doppa bara AquaChek 7-remsan i poolen eller spa-vattnet i en sekund och ta bort den omedelbart. Du får testresultat på några sekunder.

För att hålla ditt spa-vatten rent och friskt, testa vattnet före och efter varje användning! Om det används i en pool rekommenderar vi att testa i två ändar eller sidor av poolen minst två gånger i veckan. Det är också en bra idé att skriva ner dina resultat varje gång du testar.

AquaChek Biguanide (Baquacil)

Baquacil Teststickor 25 st används för att mäta Baquacil PHMB, pH och alkalinitet i poolen. Håll enkelt koll på poolvattnets värden med dessa lättanvända teststickor för Baquacil.

Levereras i burk med 25 st stickor.

Optimala värden
PHMB: Lämplig nivå ligger på 30-50 mg/l.
Alkalinitet: En bra alkalimängd bör hålla mellan 80 och 120 mg/l.
pH: Ett bra pH-värde ligger omkring 7,2-7,8.

Delphin Teststickor pH/klor/brom/alkalinitet

 

Testickor för att kolla kvalitén på vattnet i ditt spabad. Paketet innehåller 50 st teststickor och mäter klor, brom, pH och alkaliniteten i ditt badvatten.

Tablettästare

Lovibond Pooltester (Klor/pH)

Testa vattnet med tabletter.
Om du vill ha kontroll över vattnet i din pool eller spa är detta testset det perfekta verktyget. Med hjälp av de medföljande tabletterna kan du snabbt och enkelt mäta både fritt klor och pH, så att du kan hålla vattnet i optimal balans för att förhindra problem som algblomning och skador på poolen eller spabadet.

Lovibond Baquacil Pooltester (H2O2/PHMB/pH)

Testa vattnet med tabletter.
Om du vill ha kontroll över vattnet i din pool eller spa är detta testset det perfekta verktyget. Med hjälp av de medföljande tabletterna kan du snabbt och enkelt mäta PHMB/H202/pH, så att du kan hålla vattnet i optimal balans för att förhindra problem som algblomning och skador på poolen eller spabadet.

varumärken

Kontakta oss!