poolleksaker

Kerlis Le Paon – badring

Underbar stor och härlig badring med motivet av en påfågel. Vacker att se på med sina härliga mönster och färger och skön att sitta i eller bara leka med. Bra kvalité. 

Kerlis Le Donut’s – Badring

Underbar stor och härlig badring med motivet av en frestande donut. Härlig att se på med sina färgglada färger och skön att sitta i eller bara leka med. Bra kvalité. 

Kerlis L’Ananas – Badring

Underbar stor och härlig badring med motivet av en somrig ananas. Härlig att se på med sina färgglada färger och skön att sitta i eller bara leka med. Bra kvalité.

Swimways Springfloat – 167cm

Skön nylon ”hammock” för pool. Älskar du att ligga i hängmattan kommer du älska den här produkten. Fantastiskt skön och dessutom behändig och funktionell. Materialet är extremt snabbtorkande och du kan veckla ihop den och ta med den i din egna strandväska som in kommer med badmadrassen.

Swimways Springfloat – Papasan

Skön nylon ”hammock fåtölj” för pool. Den perfekta flytande stolen för att koppla av och umgås med vänner, denna sits i papasanstil är idealisk för att flyta i sjön eller i poolen. Älskar du att ligga i hängmattan eller hängstolen kommer du älska den här produkten. Fantastiskt skön och dessutom behändig och funktionell. Materialet är extremt snabbtorkande och du kan veckla ihop den och ta med den i din egna strandväska som in kommer med badmadrassen.

varumärken

Kontakta oss!