pooltak

Med ett pooltak till din pool förlänger du badsäsongen, förenklar skötseln och sparar energi. Vi erbjuder ett brett sortiment av pooltak i olika storlekar. I vårt standardsortiment erbjuder vi pooltak i storlekar från pooltak 3×6, pooltak 4×8 upp till pooltak 4×10.

Gullberg & Jansson – Leia Pooltak

Leia är ett lågt exklusivt pooltak i klarplast, utrustad med automatisk sektionslåsning och extra platta komfortskenor.

Leia kan beställas med skjutdörr på valfri sida av största sektion. Leia har automatisk sektionslåsning med nyckel, så att pooltaket kan öppnas och stängas snabbt och smidigt.

Yttermåt Pooltak

Bredd: 350-625 cm

Längd: 530-1534 cm

Höjd: Från 53 cm

Gullberg & Jansson – Nova Comfort Pooltak

Vår exklusiva standardserie för pooltak med normal takhöjd, passar alla standardpooler, både med och utan poolsarg.

Modellserien är mycket populär och uppfyller alla krav som man kan ställa på ett pooltak med elegant design och robust konstruktion. Passar särskilt väl för dig som är ute efter ett något högre pooltak som ger dig gott om rum att simma under taket. När pooltaket är stängt är det barnsäkert och kan endast öppnas med nyckel.

Som standard finns en skjutdörr som kan monteras på valfri sida om största sektionen och avtagbar front-. och bakgavel. Utrustat med extra platta komfortskenor med en höjd på endast 12 mm. Med förlängningsskenor kan du skjuta pooltaket förbi hela poolen.

Levereras i en box som byggsats, men kan också mot pristillägg levereras i färdigmonterade sektioner för enkel installation.

Gullberg & Jansson – Alva Pooltak

Är marknadens lägsta pooltak med en höjd från endast 38 cm. Kan beställas med skena på endast ena sidan, har en modern och stilren design. Utrustat med förstärkta aluminiumprofiler så att pooltaket trots sin platta konstruktion uppfyller den franska säkerhets och kvalitetsstandarden.

En fördel med Alva är att det kan beställas med endast skena på ena sidan och hjul på andra sidan. Sektionerna är då samman hakade i varandra och pooltaket kan inte vara öppet t.ex. endast på mitten, vilket det däremot kan vara om det beställs med skenor på båda sidor.

Alva utrustas alltid med klarplast med automatisk sektionslåsning med nyckel, så att pooltaket kan öppnas och stängas snabbt och smidigt.

 

Yttermåt Pooltak

Bredd: 350-575 cm

Längd: 500-1534 cm

Höjd: Från 38 cm

varumärken

Kontakta oss!