Spabad

Bada året runt!

Tillsammans med Hydropool, Drop Design Spa och USSPA har vi ett brett utbud av kvalitetsbad framtagna för det svenska klimatet.
Spabad eller swimspa, elvärme eller vedeldat. Massagebad med härliga liggplatser eller ett spabad som passar flera personer?

Vi hjälper dig hitta ett spabad som uppfyller just dina behov.

Vi utföra service på dem flesta Spabad. 

Hydropool grundades år 1970 i Toronto, Kanada och var en av de första aktörerna på marknaden med både spabad och swimspa. Hydropool har sålt och levererat kvalitetsbad på den svenska marknaden sedan 1997 och idag är Hydropool en av de största aktörerna i Sverige inom segmentet premiumbad.

Drop är ett finskt designföretag som använder den naturliga formen av en droppe. Sedan 2015 har Drop formgivit spabad och eldstäder som attraherar kvalitetsmedvetna kunder världen över.

USSPA är en tjeckisk spatillverkare med en 27-årig tradition och historia. Ett familjeägt företag, där kunnandet går i arv från generation till generation. Företaget har med sina innovationer och tekniska lösningar tagit spabranschen framåt. USSPA har flera patent och prestigefyllda internationella utmärkelser, som Good Design och Red Dot Design Award med mera.

varumärken

Kontakta oss!