Thermopool

Poolstomme av isolerblock

Stommen byggs av lätta cellplastblock som staplas som byggklossar på en gjuten betongplatta. Armering och ingjutningsdetaljer monteras i isolerblocken innan betong fylls på ovanifrån. Poolväggarna kläs invändigt med en liner.

 

Denna populära stomme, även kallad Thermopool, fungerar både nedgrävd och som fristående poolkonstruktion. Därmed passar den utmärkt även på tomter med sluttning, alltså delvis nedgrävd. Detta tillsammans med en lång livslängd och god värmeisolering har gjort att så många väljer just denna stomme för sin pool.

Fördelar – självbärande väggar av isolerblock:

  • Kraftig konstruktion som är självbärande och tål markrörelser.
  • Passar även fristående pooler eller vid sluttande tomter.
  • Minimala värmeförluster då blocken består av 10 cm cellpastisolering
  • Materialet har lång livslängd och tål fukt utan att ruttna och försvagas.
  • Mycket flexibel när det gäller poolstorlek och tomtens förutsättningar.

Två olika poolliners att välja mellan:

  • Standard liner – så kallad påsliner, färdig och redo för poolen
  • Svetsliner – på rulle som svetsas på plats till poolformen

En pool som passar dig

Vi kan leverera flera lösningar till dig som skall bygga pool. Beroende på om du vill göra delar av projektet själv som markarbete och gjutning av betongplatta, eller vill att vi skall göra hela projektet för dig. Många av våra kunder vill inte göra något överhuvudtaget i poolprojektet, då levererar vi en totallösning där vi gör allt från markarbetet till badfärdig pool. För dig som vill göra allt på egen hand, levererar vi en komplett poolpaketslösning där allt som du behöver medföljer.

 

Vi guidar dig igenom de produkter och lösningar som finns för att du skall få en pool som passar dina familjeförhållanden. Vi skapar förutsättningarna för att du skall få ett bekymmersfritt poolägande.

varumärken

Kontakta oss!